Hirdetés

A PlayStation a 2022-es gamescomot is kihagyja

|

Most már bizonyos, hogy a Sony nem képviselteti magát a Gamescom: Opening Night Live-on.

Hirdetés

Szépen lassan gyűl azoknak a cseppet sem apró neveknek a listája, amelyek ki fogják hagyni az idei gamescomot, egészen pontosan a Geoff Keighley-féle Gamescom: Opening Night Live show-t. Azt már korábban is tudtuk, hogy a Nintendo és az Activision Blizzard nem lesz ott az eseményen, most viszont kiderült, hogy ugyanígy döntött a Sony is.

A 2022-es gamescom megnyitóján tehát biztosan nem találkozhatunk olyan játékokkal, mint a God of War Ragnarök, a Forspoken, a Marvel's Spider-Man 2, és nem itt fogják nekünk közelebbről megmutatni a PSVR2-t sem.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben, vagyis a "nem-E3"-as időszakban a Sony nem tartott olyan nagyszabású show-t, mint mondjuk a Microsoft és a Bethesda, be kellett érnünk egy kisebb, de egyébként egészen tartalmas State of Play livestreammmel.

Mindezektől függetlenül persze még egyáltalán nem szabad temetni a gamescomot, ahová több mint 250 kiállító érkezik, többek között olyan kiadók, mint a Bandai Namco, a THQ Nordic, vagy a Koch Media. Valamilyen formában elég valószínű, hogy a Microsoft is képviseltetni fogja magát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)