Hirdetés

A Pokémon 25. szülinapját világsztárok ünneplik, saját Pokémon kártyákat is kaptak

|

Katy Perry, Post Malone és J. Balvin mind kivették a részüket az egész éves ünneplésből, így a Pokémon Company össze is dobott nekik egy-egy személyre szabott kártyát.

Hirdetés

A múlt héten jelent meg a Pokémon 25: The Album, ami egy zenei gyűjtemény olyan előadók számaival, mint Katy Perry, J.Balvin és Post Malone. Ez a három világsztár kifejezetten nagy figyelmet kapott a The Pokémon Companytől, és mindhármukat egy-egy egyedi Pokémon TCG kártyával jutalmazták.

Sajnos a kártyák nem valódiak, de el tudjuk képzelni, hogy a gyűjtők kedvéért a cég előbb-utóbb kinyomtatja majd ezeket fizikai formában is.

Hirdetés

Katy Perry egyébként egy kifejezetten kellemes klipet kapott az Electric című számához, így természetesen a kártyalapján is Pikachuval pózol.

Post Malone egy virtuális koncertet tartott még februárban, ahol 3D-s avatárjával bejárta a Pokémon világának legveszélyesebb pontjait, és találkozott annak legerősebb szörnyeivel. A kalandos előadásért természetesen neki is járt egy kártyalap, amin Dragonite-tal és Butterfree-vel pózolt.

A sort J. Balvin zárta, akinek múlt héten jelent meg Ten Cuidado című klipje. Balvin száma ugyan nem volt annyira cuki, mint Katy Perry Electricje, de lett annyira ütemes, hogy most ez menjen a fejünkben hetekig. Balvin egyébként Charizardot kapta társául.

Ha egyébként szeretnétek meghallgatni a Pokémon 25: The Albumot, akkor ezen a linken meg is találjátok azt Spotify-on, YouTube Musicon vagy bármelyik kedvenc zenei streaming szolgáltatótokon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)