Hirdetés

A Pokémon fejlesztői elajándékoznak egyet a játék 1 millió dolláros biciklijeiből

|

Cerulean City legendás bringáját a Pokémon játékban ugyan nem lehetett behúzni, de valaki hazaviheti majd a valódi verzióját.

Hirdetés

Az első Pokémon játékokban van egy legendás státuszú bicikli, de azért legendás mert nem lehet megvenni. A Redben (és az első generáció többi inkarnációjában) 999 999 dollár volt a maximum, amit a játékos összegyűjthetett, de ez a bringa 1 000 000-ba került, szóval lehetetlen volt megszerezni.

A Pokémon Company azért készített a bringából egy valódi verziót, ami mondjuk még mindig nem eladó, de egy szerencsés rajongó majd megnyerheti azt.

Hirdetés

A fejlesztők a bringa kisorsolásával fogják megünnepelni a Twitter profiljuk 1 milliós követőszámát, és nagyon izgatottnak tűnnek az egész tombola kapcsán.

Az egész akcióval csak két apró probléma van: az egyik, hogy ugyan a bicaj nagyon jól néz ki, használni valójában nem lehet. Egy kiállítási darabról van szó, így aki azt tervezte, hogy ezen ülve pörgeti majd a Pokémon GO-t, az hoppon marad.

A másik (esetünkben fontosabb) akadály, hogy ez csak és kizárólag japán rajongóknak szól. Ha nincs egy ismerősöd a felkelő Nap országában, úgy ebből most kimaradsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)