Hirdetés

A Pongtól a God of Warig - öt évtized klasszikus játékzenéi egyetlen videóban

|

Negyvennél is több emlékezetes zeneműből kapunk ízelítőt.

Hirdetés

Biztos sokatokkal előfordult már, hogy elővettetek egy régi nagy kedvenc játékot, leporoltátok, telepítettétek és még működésre is tudtátok bírni, mikor azonban elindult, rájöttetek, hogy az idő erősen megszépítette az emlékeket, igazából egyáltalán nem olyan látványos az a bizonyos klasszikus, mint amilyenre emlékeztetek.

Mindegyik alkotásnak van azonban egy olyan - időnként méltatlanul a háttérbe szoruló - eleme, amelyre igaz, hogy nem fog rajta az idő vasfoga. 

Hirdetés
 

A játékok zenéi tíz, húsz, de akár negyven év távlatából is ugyanúgy csengnek, aminek köszönhetően könnyebben fel tudunk pattanni a nosztalgiavonatra. Az alábbi videóban egészen 1972-ig repülünk vissza az időben, amikor még sokan nem voltunk többek egy kósza gondolatnál.

A videóban szereplők közül ti melyek dallamokról őriztek szép emlékeket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)