Hirdetés

A PUBG-nek bizony van sztorija, és Riker parancsnok el is meséli neked az egészet

|

Ki hitte volna, hogy egymás tömeges legyilkolása mögött egy tényleges történet is van.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds (tudjátok, a játék, amiben félmeztelen emberek rohangálnak és csirkevacsorára vadászva) komoly háttértörténettel tudja alátámasztani a többjátékos meccsek eseményeit, és ha ezt nekünk nem hiszitek el, akkor majd Jonathan Frakes biztos meggyőz bennetek.

A nemrég közzétett, Mysteries Unknown: Birth of the Battlegrounds nevezetű anyag gyakorlatilag egy magyarázó videó, amiben a Star Trek egykori színésze elmeséli, hogy mi is történik igazából a játékban.

Hirdetés

A sztori pont annyira komplikált, amennyire gondoljátok: az Erangelen történt mészárlás egyetlen túlélője rendez egy műsort, amiben európai elítélteket harcoltatnak a halálig. Az eseményeket felveszik, a felvételeket pedig jó pénzért továbbadják.

Oké, talán egy fokkal azért összetettebb az egész, és Frakes egyébként egész jól előadja a dolgot:

Erős kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy ez majd hatással lesz bárki játékélményre, de legalább ma is tanultunk valamit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)