Hirdetés

A rajongók már ki is találták, ki lehetne Johnny Cage a Mortal Kombat 2-ben

|

Elég határozott elképzelésük van a Mortal Kombat fanoknak arról, kinek kéne alakítania Johnny Cage-et a folytatásban, a Kanót játszó színész viszont más véleményen van.

Hirdetés

Minimális spoilerek következnek a 2021-es Mortal Kombat film lezárásával kapcsolatban, ennek tudatában folytassátok csak az olvasást! 

Bár ahogy azt már előre tudni lehetett, Johnny Cage nem szerepelt az új Mortal Kombat moziban. A film végén azonban elég konkrét utalást kaptunk arra, hogy a folytatásban már rá is számíthatunk. Raiden nagyúr ugyanis elküldte a hősöket, hogy új harcosokat keressenek a közelgő nagy tornára, a főszereplő, Cole Young pedig Hollywoodba indult, hogy ott összeszedje az egyik ilyen bunyóst. Mivel Cole öltözőjében a kamera egy Johnny Cage filmplakátra közelített rá, teljesen nyilvánvaló, hogy Cage felkutatására indult el hősünk. 

Hirdetés

A rajongók pedig már ki is találták, ki lenne a tökéletes választás Johnny Cage szerepére: egy halom tweetben követelték ugyanis, hogy nem más, mint Ryan Reynolds kapja meg a szerepet. Kérdés persze, hogy egy ekkora nevet le tudnának-e kötni a Mortal Kombat 2-höz, elvégre az első rész minimális pénzből forgott a hasonszőrű nagy hollywoodi produkciókhoz képest. A videojátékok filmadaptációi egyébként nem jelentenek idegen terepet Reynolds számára, hiszen ő volt Pikachu szinkronhangja a 2019-es Pokémon - Pikachu, a detektív (Pokémon Detective Pikachu) mozifilmben.

Kano színésze, Josh Lawson viszont úgy gondolja, nem Reynoldsnak, hanem James Marsdennek kellene megkapnia Cage szerepét. Marsden neve a régi X-Men filmekből lehet ismerős (ott Küklopszot alakította), illetve ő volt az emberi főszereplő, Tom a 2020-as Sonic, a sündisznóban.

Szerintetek Ryan Reynolds vagy James Marsden lenne a megfelelő választás? Netán valaki másra osztanátok a szerepet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)