Hirdetés

A rajongók petícióban követelik Henry Cavill visszatérését, valamint a Vaják írócsapatának kirúgását

|

Megpróbálkoznak a lehetetlennel: egy online petícióval akarnak nyomást gyakorolni a Netflixre.

Hirdetés

Kevés értelmetlenebb dolog létezik az online petícióknál, az efféle próbálkozások semmilyen szinten sem szokták meghatni a stúdiókat, akik tényleg csak a nézőszámokból, az előfizetői kiértékelésekből és a bevételi mutatókból értenek. Ezerből egy olyan projekt jön csak össze, mint a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, ami egy többszörösen aláhúzottan speciális eset volt. 

Éppen ezért sajnos gyakorlatilag semmi esély sincs arra, hogy sikerrel járjon a nemrég startolt új online aláírásgyűjtés, ami azt szeretné elérni, hogy a Netflix-féle Vaják tévésorozat harmadik szezonja után is Henry Cavill maradhasson Ríviai Geralt - őt ugyebár Liam Hemsworth fogja váltani a negyedik évadban.

Hirdetés

Az immár több mint 10 ezer aláírással büszkélkedő petíció egyébként itt még nem áll meg, azt is követelik benne ugyanis a rajongók, hogy Cavill helyett cseréljék le inkább a teljes írói gárdát.

Arra a narratívára erősítenek tehát rá, hogy Cavill a Sapkowski-féle eredeti regények és a CDPR videojátékai nagy rajongójaként kreatív nézeteltérések miatt távozik a projektből, mivel úgy érzi, hogy az írók nem tisztelik kellően az adaptálandó műveket - erre egyébként semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett a mai napig. Egy másik népszerű teória szerint Cavill Supermanként lesz majd túlzottan elfoglalt a DC filmes univerzumában az elkövetkező években, és ezért nem lesz ideje sorozatokat forgatni.

A tényleges igazságot csak az érintettek tudhatják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)