Hirdetés

A remasterből hiányzik majd az Alan Wake legnevetségesebb eleme

|

Az Alan Wake Remasteredben lesz egy fontos változás az alapjátékhoz képest.

Hirdetés

Sok minden miatt emlékezetes volt a Remedy Entertainment 2010-ben megjelent akcióthrillere, és ha megkérdezünk valakit, neki mi ugrik be, talán a sztoriról, az árnylényekről, vagy azok elemlámpával való leküzdéséről beszél először. A legtöbben valószínűleg csak a tudatalattijukból tudják előásni azt, hogy a játék tele volt reklámokkal: az elemlámpába például Energizer elemeket kellett helyeznünk.

Találkozhattunk még Verizon feliratú hirdetőtáblákkal, de a Ford és a Lincoln is biztosított licenceket a játékhoz. 

Hirdetés

A szerződések azonban az Alan Wake Remasteredre nem vonatkoznak, így a Remedy eltávolítja a valódi termékekre vonatkozó utalásokat, és csak a játék világában létező márkákkal tölti fel a helyüket. Apróság, de érdekes, hogy ezzel is dolgozniuk kell, nem csak a látvány feljavításával. Azt még nem tudni, hogy az egyik házban látható Xbox 360-at is kiveszik-e most, hogy a játék PlayStation konzolokra is megjelenik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)