Hirdetés

A Resident Evil anime sorozat mellé egy manga kötet is érkezik

|

Jövőre lesz esedékes a Resident Evil sorozat 25. születésnapja, amire sok mindennel készül a Capcom és a Tokyopop.

Hirdetés

A Tokyopop bejelentette, hogy készül egy Resident Evil manga kötet, ami közvetlenül kötődik a készülő Resident Evil: Infinite Darkness CG anime sorozathoz.

A képregény a játéksorozat két főbb szereplőjére, Leon S. Kennedyre és Claire Redfieldre fókuszál, de konkrét sztorirészleteket nem kaptunk, valószínűleg azért mert a megjelenés még jócskán odébb van.

Hirdetés

A Tokyopop elnöke és alapítója, Stu Levy nosztalgiával telt izgalommal mesélt a projektről.

"Sosem felejtem el, amikor a karrierem elején, egy amerikai játékmagazin ifjú újságírójaként még az első epizód megjelenése előtt készíthettem egy interjút a Capcom rendezőjével. Nagyon izgatott volt, hogy elhozhatta a filmes horrorélményt a videojátékok világába. Elképesztő érzés, hogy most a Tokyopop tagjaiként hozzájárulhatunk ehhez az kivételes franchise-hoz."

Megjelenési dátumot ugyan nem kaptunk, de azt tudjuk, hogy a manga 2021-ben érkezik, az első Resident Evil rész megjelenésének 25. évfordulóján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)