Hirdetés

A Resident Evil: Death Island trailerében együtt vannak a kedvenc hőseink

|

Leon, Jill, Chris és Claire egyesítik az erejüket a zombik ellen a Sony Pictures új animációs filmjében.

Hirdetés

A Resident Evil franchise-nak nagyon megy a szekér videojátékos fronton (most éppen a Resident Evil 4 remake az, ami őrülten népszerű), de mi a helyzet a többi piaccal? Nos, ott már kevésbé pozitív az összkép: a mozikban utoljára a 2021-es reboot, A kaptár - Raccoon City visszavár futott kevés sikerrel, streaming tekintetében pedig a tavalyi élőszereplős Resident Evil sorozat borzolta a rajongók idegeit, amit aztán el is kaszált a Netflix, szóval egyik sem volt maradandó próbálkozás. 

Éppen itt lenne az ideje, hogy a videojátékokon kívül is virítson valamit a széria, ezt pedig a következő animációs film hozhatja el, amelyről a Capcom Spotlight során hallhattunk már.

Hirdetés

A Resident Evil: Death Island története szerint Leon S. Kennedy küldetése az, hogy megmentse Dr. Antonio Taylort az emberrablóktól, amikor egy titokzatos nő meghiúsítja a missziót. Eközben Chris Redfield a zombijárvány kitörése után nyomoz San Franciscóban, ahol a fertőzés okát nem tudják azonosítani. Az egyetlen közös az áldozatokban, hogy mindannyian nemrég jártak Alcatraz börtönszigetén, így ezt a nyomot követve Chris és a többiek elindulnak erre a helyszínre. 

Az animációs film különlegességét az adja majd, hogy együtt láthatjuk a teljes bandát, azaz Leon S. Kennedy, Chris Redfield, Jill Valentine és Claire Redfield vállt vállnak vetve fognak harcolni, ráadásul egy szintén jól ismert RE-karakter, Rebecca Chambers is csatlakozik a csapathoz. 

A Resident Evil: Death Island (avagy eredeti nevén Biohazard: Death Island) július 7-én fog a japán mozikba kerülni a Sony Pictures forgalmazásában, és remélhetőleg valamilyen formában hozzánk is eljut majd. Ti beülnétek rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)