Hirdetés

A Sky Sports is megszabadult az üvöltve hisztiző Valorant játékostól

|

Aki emlékszik még iShowSpeed szexista üvöltözésére, az sejtheti, hogy mi történt.

Hirdetés

A The Athletic jelentése szerint a Sky Sport döntéshozóit is elérte a videó, amin iShowSpeed fékevesztett lendülettel üvöltözik Valorantos csapattársaival. Ez csak azért fontos, mert az egyéként Darren Watkins Jr. nevű streamer korábban együtt dolgozott a csatornával.

Watkins besegített az angol Premier League közvetítésében, aminek mostanra minden nyomát eltakarította a Sky Sport. Úgy tűnik, hogy iShowSpeed ideje a TV-nél is lejárt.

IShowSpeed botránya hosszú hónapokkal ezelőtt pörgött le: a játékos nem bírt magával, üvöltözni kezdett a Valorant meccse közben, és vállalhatatlan hangnemet ütött meg női játékostársával szemben. Ez egyébként nem az első esete volt, és nem is az utolsó. A Riot Games kitiltotta Watkinst minden játékából, és a Twitch is megszabadult tőle.

Hirdetés

Szeptemberben már a YouTube-nak is elege lett, mert hiába történtek az áprilisi ügy után a bocsánatkérések, továbbra sem bírta moderálni magát.

Ha Watkins ilyen tempóban fogja vágni maga alatt a fát, akkor jó esélye lesz arra, hogy soha ne kereshessen egy centet sem tartalomgyártásból.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)