Hirdetés

A Smite következő vendégszereplője a Slipknot egész bandája

|

A Hi-Rez MOBA-ja egy újabb ikonikus nevet szerzett meg magának, de ezúttal egy népszerű sorozat helyett egy metál zenekart húztak elő.

Hirdetés

A Smite fejlesztői nem szégyenlősködtek a crossover eseményekkel az elmúlt években. Ugyan még mindig nem tartunk a Fortnite-nál, de a játékban már vannak Avatar, Tini Nindzsa Teknőc, és Stranger Things tartalmak is. Ezúttal azonban egy egészen más média ikonjai közül kezdtek válogatni.

A május 17-én érkező 9.5-ös frissítéssel ugyanis a Slipknot banda szerelései kerülnek be az istenekkel játszadozó MOBA-ba.

A Slipknot skineket direkt vásárlással is be lehet majd szerezni (és a megjelenéskor akciós áron lesznek elérhetőek), de egy eseményládából is kinyithatjuk őket. Ha kibontunk három ládát, akkor a negyedikben megválaszthatjuk majd, hogy mit szeretnénk.

Hirdetés

Egyébként aki összegyűjt legalább három Slipknot cuccot az megkapja a Slipknot zenei témát is.

A játékostábor érzései vegyesek voltak a bejelentés kapcsán, de a Slipknot számainak rajongói valószínűleg két kézzel fognak pénzt dobálni a monitorhoz.

Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #smite #moba #hi-rez
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)