Hirdetés

A Sonic 2 stáblistás jelenete bemutatta a Sonic 3 főszereplőjét

|

A Sonic-játékokból tényleg egy filmes univerzum fogja kinőni magát.

Hirdetés

Ahogy a Sonic, a sündisznó 2 szépen-lassan megkezdi diadalmenetét a világ mozitermeiben, úgy egyre többen láthatják annak stáblistás jelenetét. Talán nem kell ezt külön kiemelnünk, de innentől nyilván spoilerekről lesz szó, így aki aggódik emiatt, annak javasoljuk, hogy eltakart szemekkel olvasson csak tovább.

A lenti sorokban előkerül egy apróság a film cselekményével kapcsolatban, és kiderül, hogy ki a vendégszereplője az utolsó képkockáknak.

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2 stáblistás jelenetében látható, hogy Robotnik bizony túlélte a végső csatát (függetlenül attól, hogy Jim Carrey valószínűleg visszavonul) és Shadow, the Hedgehog is felbukkan benne. Azt már a februárban bemutatott Sonic 3 logóból is sejteni lehetett egyébként, hogy Shadow fontos szerepet játszik majd a folytatásban, de a Sonic 2 végén konkrétan bemutatkozott, eloszlatva ezzel minden kételyt.

A Sonic 3 munkálatai nagyban pörögnek, és a Knuckles sorozat is úton van. Nehéz elhinni, de a kék sündisznó mostanra tényleg kinevelt egy egész filmes univerzumot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)