Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2-ben egy régi ismerős adja majd Tails hangját

|

A játékrajongók nagy örömmel fogadták a stábbal kapcsolatos híreket.

Hirdetés

Néhány hónap múlva végre befut a Sonic, a sündisznó második felvonása, és mivel a forgatásokat a stáb már a nyáron befejezte, így jó esély van arra, hogy késésről itt már nem lesz szó.

Amíg várjuk az első komolyabb ízelítőket, addig maradnak a gyártással kapcsolatos infók, most pedig Colleen O'Shaughnessey hozott egy jó hírt a rajongók számára. O'Shaughnessey már 2014 óta adja hangját Tailshez a Sonic játékokban, de mára már az is biztossá vált, hogy a következő filmben is őt fogjuk hallani.

Hirdetés

Ugyan a színésznő már a 2020-as filmben is megszólaltathatta Tailst, sokan tartottak attól, hogy a folytatásra lecserélik őt. Az első Sonic filmben Tails felbukkanása csak egy stáblistás jelenet része volt, de a másodikban a karakter már a csapat fontos része lesz.

Mi örülünk, hogy O'Shaughnessey-nél maradt a szerep.

A Sonic, a sündisznó 2 premierje 2022. áprilisában lesz esedékes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)