Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2 szinkronos előzetese az elsőnél is szórakozatóbb filmet ígér

|

Megkapta utolsó trailerét a Sega kabalafiguráját második alkalommal életre keltő mozifilm.

Hirdetés

Régi szívfájdalmunk, hogy a videojátékokból készült adaptációk között a jobban sikerült darabok ritkák, mint a fehér holló, vagy épp a kék sündisznó. Emiatt is okozott akkora meglepetést - az előzmények tükrében ráadásul abszolút váratlant -, hogy a Sonic, a sündisznó messze túlszárnyalta legvérmesebb reményeinket is.

Ehhez persze az is kellett, hogy átdolgozzák a címszereplő küllemét, a fánkok ura (James Marsden) képében szerethető társat kapjon a szélsebes földönkívüli, de legfőképpen Jim Carrey tökéletes Dr. Robotnyik-alakítása döntötte el, hogy a produkció élvezeti értéke felülmúlja-e a korábbi videojátékos próbálkozások színvonalát.

Hirdetés

Miután a körülbelül 90 millió dolláros büdzséből forgatott Sonic, a sündisznó 319,7 milliós bevételig jutott, aligha lehetett kérdéses, hogy a Paramount Pictures nyitott lesz-e a folytatásra. A második részt is Jeff Fowler rendezi, aki nemcsak hogy visszahozza Sonicot, Robotnyikot, és Tom Wachowski seriffet egy újabb kaland erejéig, hanem még Tailes és Knuckles karaktereit is hozzáadja a mixhez. Előbbit a főhős új segítőjeként, az utóbbit pedig riválisaként.

A Sonic, a sündisznó 2-t április 7-étől vetítik a hazai mozik. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)