Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2. új előzetesében összecsap Sonic és Knuckles

|

A Super Bowl alkalmából a Sega kabalafigurájából forgatott film sem maradt friss kedvcsináló nélkül.

Hirdetés

Meglepően jópofa adaptáció lett a 2020-ban debütált Sonic, a sündisznó, ami egész jól teljesített pénzügyi téren, és ahhoz képest, hogy egy videojátékos filmről van szó, sikerült jó pár pozitív értékelést bezsebelnie. Így nem is annyira meglepő, hogy idén érkezik a folytatás, amiben Sonic világának két újabb jól ismert alakja feltűnik majd, és a tavaly decemberben befutott előzetes után nemrég újabb videó érkezett.

A Super Bowl apropójából kiadott trailer emlékeztet minket arra, hogy április 8-án érkezik az amerikai mozikba Sonic tavalyelőtti kalandjának folytatása, amiben a villámgyors sündisznó mellett visszatér James Marsden és Tika Sumpter karaktere is, illetve persze a Jim Carrey által megformált Robotnik is.

Hirdetés

Sonic hangját ismét Ben Schwartz kölcsönzi, de a második részben feltűnik majd Tails is, akit Colleen O'Shaughnessey szólaltat meg, míg Knuckles szinkronjára Idris Elbát szerződtették. A friss trailerben újfent megleshetjük a fontosabb szereplőket. Nem lett túl hosszú a kedvcsináló, de ennek ellenére kifejezetten sok akciójelenetet sikerült beletuszkolni.

A Sonic, a sündisznó 2. április 7-én debütál a magyar mozikban. Ti várjátok, vagy már az első rész is bőven elég volt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)