Hirdetés

A Sonic mellett más játékokból is szeretne adaptációt a Sega

|

Szóba került többek között a Persona széria is.

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó első és második része is magabiztosan szerepelt a kasszáknál, így biztosak lehetünk benne, hogy még sokszor látjuk majd a mozikban és kisképernyőn is a villámgyors kék sündisznót, pláne, hogy a Paramount Pictures már univerzumként tekint rá. De nem Sonic a Segához köthető egyetlen videojátékos karakter, aki élőszereplős adaptációt fog kapni a jövőben. 

Az amerikai IGN jelentése szerint a Sega szeretné kiterjeszteni a történetmesélést más médiumokra is egyes Atlus játékok esetében.

Hirdetés

A Sega alá tartozó Atlus olyan címeiről lehet szó többek között, mint a Persona, a Catherine és a Shin Megami Tensei. Toru Nakahara, az élőszereplős Sonic filmek és a Sonic Prime sorozat vezető producere szerint "az Atlus világai tele vannak nagy drámával, élvonalbeli stílussal és lenyűgöző karakterekkel", és a Persona-sorozatot emelte ki példaként azokra a történetekre, amelyek "valóban rezonálnak a rajongókra". Nakahara úgy véli, hogy ez "egy lehetőség, hogy úgy bővítsük a történetet, ahogy még senki sem látta - vagy játszott - korábban", hozzátéve:

"A Sega és az Atlus közösen azon dolgozik, hogy ezeket a történeteket és világokat új médiumokon keresztül és új közönség számára keltse életre."

Konkrét bejelentések azonban még nem történtek, csupán annyi bizonyos, hogy jelenleg a Sega különböző stúdiókat és producereket keresnek élőszereplős filmekhez és sorozatokhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)