Hirdetés

A Sonynál több mint 10 videojátékos film és sorozat készül jelenleg

|

A Gran Turismo első kedvcsinálója kapcsán hangzott el ez a kijelentés, és nem nehéz kitalálni, hogy mi az a tíz. De mi a helyzet a többivel?

Hirdetés

Nem szokványos előzetes érkezett nemrég a még idén mozikba kerülő Gran Turismo filmmel kapcsolatban, ugyanis sokkal inkább egy kulisszák mögötti betekintést kaptunk, amelyben láthatjuk a forgatás menetét (felbukkan a Hungaroring is), valamint beköszön a három főszereplő, Archie Madekwe (Fehér éjszakák, See), Orlando Bloom és David Harbour is.  

A videó leleplezése alkalmából a Sony Pictures Motion Picture Group elnöke, Sanford Panitch, a film rendezője, Neill Blomkamp és a PlayStation Productions feje, Asad Qizilbash egy kis előadást tartottak  munkájukról, amelynek keretében Panitch kijelentette, hogy a vállalatnak jelenleg több mint 10 projektje van fejlesztés vagy gyártás alatt a filmes és televíziós csoportjaiknál. 

Tízzel kapcsolatban nem nehéz kitalálni, hogy mire gondolhatott az elnök. Ami a kisképernyőket illeti, a The Last of Us sorozat hamarosan debütál az HBO Maxon, az élőszereplős God of War sorozat az Amazon Prime Video exkluzív tartalma lesz, a Horizon Zero Dawn showra a Netflix csapott le, a Twisted Metal széria pedig a Peacock (nálunk SkyShowtime) kiváltsága lesz.

Hirdetés

A mozik esetében a már említett Gran Turismo adaptációját augusztus 10-én mutatják be, de emellett folytatást kap a Tom Holland és Mark Wahlberg nevével fémjelzett Uncharted, jönnek a Days Gone és Ghost of Tsushima filmek, valamint a Gravity Rush és Jak and Daxter sem kerülheti el a feldolgozást. (A Death Stranding filmet nem számoljuk ide, mivel az a Kojima Productions biznisze).

Ezzel meg is vagyunk, viszont Panitch úgy fogalmazott, hogy több mint tíz projektjük van. Vajon milyen PlayStation-exkluzív címeket költöztethetnek még át a streaming vagy a mozik világába? Ti minek örülnétek? Esetleg egy Bloodborne film? Egy Returnal sorozat? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)