Hirdetés

A Splinter Cell sorozat Sam Fisher új oldalát mutatja be

|

Nagy tervei vannak a Ubisoftnak a Netflix animációs szériájával.

Hirdetés

A rajongók szemében egy rossz vicc, amit a Ubisoft az utóbbi időben a Splinter Cell branddel művel. Elég csak belegondolni, hogy a jó öreg Sam Fisher előbb bukkant fel mobilos játékban és a Rainbow Six Siege-ben, mint hogy újabb teljes értékű saját játékot kapott volna, pedig a 2013-as Blacklist óta nem tündökölhetett, egy teljes konzolgenerációt kihagyott.

Az IO Interactive Hitman-szériája bebizonyította, hogy a játékosok vevők az egyjátékos sunnyogásra, szóval a Ubisoft is lehetne bevállalósabb, de talán majd a Netflixen debütáló sorozat megadja a kezdőlökést. 

Hirdetés

A Netflix Geeked Week záróműsorában már megvillantották az animációs széria első képkockáját, amin egy idősebb Sam Fishert láthattunk, azonban semmi mást nem tudunk a projektről azon kívül, hogy Derek Kolstad (John Wick, Senki) felel érte, és egyből két évadot is berendeltek belőle (kétszer 8 epizódot).

A Variety most meginterjúvolta Helene Juguetet, a Ubisoft Film & Television párizsi kirendeltségének ügyvezető igazgatóját és Hugo Revont, a részleg fejlesztési igazgatóját, akik elárulták, hogy tisztában vannak azzal, hogy a rajongók az alapanyag komplett átültetését szeretnék látni az adaptációban, ők is ragaszkodnak hozzá, az írói, művészeti és vizuális csapataik elmerültek a játékok DNS-ében, és még a fejlesztőkhöz is elrepítették őket, hogy találkozhassanak az alkotókkal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kreatív engedélyük ugyanakkor nem arra vonatkozik, hogy a már elmondottakat újra elmeséljék, hanem inkább arra, hogy más lencsén keresztül nézzék ezt a világot. Hagyják, hogy művészeik életre keltsék az IP-vel kapcsolatos elképzeléseiket; megadják nekik a lehetőséget, hogy váratlan történeteket, karaktereket és stílust javasoljanak. Ennek köszönhetően Sam Fisher új oldalait ismerhetjük majd meg a sorozat folyamán, de konkrétumokba nem bocsátkoztak Helene-ék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)