Hirdetés

A Square Enix bemutatta a legmenőbb ébresztőórát, amit valaha láttunk

|

Ki ne szeretne egy Final Fantasy VII ihletésű ébresztőt az éjjeliszekrényére?

Hirdetés

A Square Enix nagyon jó abban, hogy menő cuccokat adjon el a Final Fantasy rajongóknak, de a mostani dobásuk talán az eddigi legerősebb. Kijöttek ugyanis egy Buster Sword ébresztőórával, ami Cloud Strife ikonikus fegyverét mintázza.

A dizájn már önmagában eladná az órát, de a készítők még megcukrozták az ébresztőt 5 különböző témával, melyek meghatározzák a digitális számlap színét, és a megadott időpontban lejátszott dalt.

Hirdetés

A Buster Swordba a következő dallamok kerültek be a Final Fantasy VII Remake-ből:

  • Main Theme of FFVII - Sector 7 Undercity
  • Let the Battles Begin! - A Merc's Job
  • The Airbuster
  • Aerith's Theme - Home Again
  • One-Winged Angel - Rebirth

Ha valaki világmegváltásra készen akarja kezdeni a napját, annak erősen ajánljuk a Merc's Jobot. Ha valami, akkor az ki fog robbantani benneteket az ágyból.

A Buster Sword ébresztőóra valamikor 2023 januárjában fog megérkezni, addig előrendelhetitek ezen az oldalon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)