Hirdetés

A srác, aki gamer PC-t csinált egy NES-ből

|

Bármennyire is úgy tűnik, a fent látható képen nem egy NES van. Ez itt kérem egy gamer PC.

Hirdetés

Nagyon régi álmom, hogy egyszer faragjak egy asztalt, amibe aztán beleépítek egy PC-t. Elég komoly projekt lenne, amire sajnos feltehetően majd csak a nyugdíj békés évecskéiben lesz időm, amikor már a Szomszédok re-run jelenti majd az életemben az izgalmat.

A PC modding közösség azonban addig sem pihen, amíg én csak álmodozom, itt van például Ungreedy, aki egy lerobban NES-t alakított át egy gamer számítógéppé. Ez a csoda a PC Gamer rovatában tűnt fel, a "Build of the Week"-ben, ahol például az is kiderül, hogy a srácnak több mint hét hónapnyi munkájába került, hogy összepakolja a PC-t.

Főleg a hűtés okozott neki problémát, mert a Nintendo Entertainment System kicsi házacskájában egy Core i5-4670K proci, egy ASRock Mini ITX alaplap és egy MSI GeForce GTX 750 Ti is helyet kapott. 

Mit szóltok? Elfogadnátok egy ilyet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)