Hirdetés

A srác, akire késsel támadt a szomszéd, mert túl hangosan játszott

|

Aha, ilyen is van. Már az is agresszív lesz a videojátékoktól, aki nem is játszik velük.

Hirdetés

Szerencsére nem Magyarországon történt az eset, bár itthon is biztos sok olyan ember van, akinek lenne egy-két keresetlen szava a szomszédjához. Nálunk például dobolni tanul kedves házaspár kisfia. Nem megy neki.

De ettől függetlenül remélhetően nincs sok olyan ember, mint Shigetaka Ishimoto, akit annyira felidegesített a szomszéd hangoskodása, hogy késsel támadt gyerekekre. 

A Kotaku beszámolója szerint egy tizenhat éves fiatal átment barátjához és késő éjszakáig játszottak. Állítólag a 38 éves szomszédjuk hajnali kettő fele megelégelte, hogy kérése ellenére a két fiatal nem képes csendben maradni és egyszerűen rájuk törte az ajtót és késsel támadt az ott vendégeskedő tinédzserre. Szerencsére a srác csak könnyebb sérüléseket szenvedett a fején, a támadót pedig természetesen azonnal letartóztatták, de ő azt mondta, hogy nem volt nála kés.

A beszámoló szerint ezek az erőszakos bűntények egyre gyakoribbá válnak Japánban, mert a régebbi házak falai annyira vékonyak, hogy szinte minden áthallatszik, ami a szomszédban történik. Ezt pedig sokan nem viselik jól. 

Nálatok is vannak idegesítő szomszédok? Reméljük, hogy nem fajul idáig a helyzet...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)