Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order főhősét alakító színész is reagált arra a pletykára, hogy saját sorozatot kaphat

|

Beszédes a rövid idő alatt a rajongók kedvencévé lett Cameron Monaghan reakciója.

Hirdetés

Miközben készül a 2019-ben megjelent, nagy sikerű Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, a Star Wars Jedi: Survivor, a rajongókat egy másik projekt is izgalomban tartja. Pár hete ugyanis arról érkezett meg nem erősített jelentés, hogy a Disney és a Lucasfilm párosa egy, a játék főhőséhez, Cal Kestishez kapcsolódó spin-off sorozatot tervez, amely egyenesen a Disney+-ra kerülne. A pletyka szerint a karakter kinézetét és hangját adó Cameron Monaghan már alá is írt a szériára, azonban hivatalos bejelentés még nem érkezett a vállalatok részéről. 

Hirdetés

Monaghan viszont nemrég a Paradise Highway című indie thriller kapcsán adott interjút a Screen Rantnek, a beszélgetés során pedig természetesen nem maradhatott ki az sem, hogy megpróbálják kifaggatni a pletykált élőszereplős Star Wars sorozatról. A színész a következőket mondta: 

"Hát persze, hogy van érdeklődés [a projekt iránt]. Ez minden, amit mondhatok. [Nevet]"

Ezek alapján erős a gyanú, hogy a szóban forgó projekt valóban létezik, viszont a szerződés miatt a színész semmit sem mondhat róla. A Cal Kestis spin-off sorozatnak pedig már az Obi-Wan Kenobi széria megágyazhatott, hiszen itt mutatkoztak be először élőszereplős formában Darth Vader inkvizítorai, akik a Star Wars Jedi: Fallen Orderben a főszereplő legnagyobb ellenfelei voltak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)