Hirdetés

A Steam leggyűlöltebb játékai közé került a Battlefield 2042

|

Kétes társaságba szavazták a DICE legújabb lövöldéjét.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 botránya után az optimistább szemlélők abban bíztak, hogy a CD Projekt Red kapitális zakója józanító pofonként hathat az AAA játékiparra, ám az idei év bizonyította, hogy hosszabb távon is együtt kell élnünk az elsietett megjelenésekkel.

Ha csak az őszi szezont nézzük, már elég erősre sikeredett a negatív hősök mezőnye: a botrányosan rossz eFootball után a felújított GTA-trilógia is gyászos állapotban került a vásárlókhoz, nemrég pedig a Battlefield 2042 is csatlakozott 2021 nagy csalódásaihoz.

Hirdetés

A DICE ugyan már belevetette magát a hibák kijavításába, de még az asszisztáló stúdiókkal (Ripple Effect, Criterion, EA Gotheburg) kiegészülve is rengeteget kell majd dolgozniuk azon, hogy visszaszerezzék a rajongók bizalmát. Ezt mi sem tükrözi jobban, mint hogy a Battlefield 2042 nemrég bekerült a Steam leggyengébben értékelt játékai közé a Steam250 toplistáján, miután szinte azonnal záporozni kezdtek rá a negatív értékelések.

A játék több mint 42 ezer negatív szavazattal jelenleg a 9. helyet foglalja el, méghozzá olyan csodák társaságában, mint a RollerCoaster Tycoon World, a Uriel's Chasm vagy a listavezető eFootball. A rossz eredmény ráadásul pozitív változást jelez, a BF 2042 ugyanis az elmúlt 24 órában már a 8. helyre is beköszönt.

Hogy mi mindentől rossz a Battlefield 2042, arról a hamarosan érkező tesztünkben fogunk részletesebben beszámolni, addig pedig érdemes rápillantani arra a felhasználók által összeállított lajstromra, amely hosszasan sorolja a játék hiányzó funkcióit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)