Hirdetés

A Stranger Things egyik sztárja lesz a Gran Turismo film egyik főszereplője

|

A Gran Turismo versenyjáték adaptációjához egy ismerős arc csatlakozik majd, aki karakterének leírása alapján tökéletesen illik a szerephez.

Hirdetés

A Gran Turismo az egyik legfurább adaptációs projektje a Sonynak. Míg a The Last of Usnál érthető, hogy a sztorit élőszereplős formában is elérnk akarják tárni, addig a történetmentes autóversenyzésnél már vannak kérdőjelek.

A film leírása szerint a forgatókönyvírók méretes, mondhatni meta kanyart vettek: az adaptáció egy Gran Turismo rajongóról szól majd, aki esélyt kap egy valódi autóversenyes karrier beindítására.

A produkció egyik főszereplője David Harbour lesz, aki a hírek szerint egy visszavonult profi pilótát alakít majd, akinek tanítgatnia kell a Gran Turismo-rajongó ifjoncot. 

Hirdetés

Harbour egyébként egy meglehetősen elfoglalt színész mostanában, mivel a Stranger Thingsen kívül számos projektje volt és lesz. A közeljövőben meglátogatja a Star Wars univerzumot a Visions egyik részében, aztán az MCU-ban is szerepelni fog a Thunderbolts csapatának részeként.

Harbour várhatóan jó kezekben lesz, köszönhetően Neil Blomkamp rendezésének, valamint a Jason Hall és Zach Baylin páros írói munkájának. A film elvileg 2023. augusztus 11-én érkezik, mi pedig kíváncsian várjuk, mi lesz majd ebből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)