Hirdetés

A Super Mario Bros.: A film sikere megnyithatja a mozik kapuját Crash Bandicoot előtt is?

|

Kezdődik a harc a mozivászonért: ki lesz a gyerekek kedvenc megfilmesített játékhőse?

Hirdetés

Az egész filmes verseny kicsit visszahozza a '90-es évek játékipari kapkodásának emlékeit, amikor mindenki könnyen forgalmazható kabalafigurákat akart. Így született Sonic és később a Crash Bandicoot, akik mindketten relatív sikeres karriert futottak be, bár sosem lettek akkora nevek, mint Mario.

Most két Sonic, és egy Mario filmmel később nagyon hasonló helyzet van kialakulóban. Utóbbi projekt lassan 1 milliárd dolláros globális bevételnél tart, ebből pedig Crash (illetve a Toys for Bob) sem akar kimaradni.

Hirdetés

A Crash játékok jelenlegi fejlesztőcsapata Twitteren rakott ki egy publikus üzenetet, amit elsődlegesen a Sony animációs csapatához intézett. Most, hogy a kék sündisznó kalandjai lepörögtek és a vízvezetékszerelő megmentette Brooklynt, itt lenne az ideje Crash adaptációjának, legalábbis a Toys for Bob szerint.

A tweethez tűzött videó egyébként a Crash Team Rumble című játékból származik, és ténylegesen jól bemutatja, hogy miért is állhatná meg a helyét egy Crash animációs film. Szerintetek működhetne a dolog?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)