Hirdetés

A Super Mario Bros. film készítői ezt a Nintendo-játékot adaptálhatják legközelebb

|

A bajszos vízvezeték-szerelő minden idők legtöbb bevételt hozó játékadaptációja lett, így folytatódik az Illumination és a Nintendo együttműködése.

Hirdetés

Az Illumination neve már szinte egyet jelent a jól jövedelmező animációs filmekkel: olyan címekkel érték ezt el, mint a Minyonok franchise, valamint az Énekelj! és A kis kedvencek titkos élete részek. Ezek azonban saját IP-k voltak, nem egy már meglévő brandhez tartoztak, szóval vízválasztó volt számukra és a Nintendo számára is az, hogy elkészítették a Super Mario Bros.: A filmet. Előbbinek fontos volt, hogy egy jól bejáratott nevet tegyenek még népszerűbbé, utóbbinak pedig az, hogy megpróbálják elfeledtetni magukkal és az emberekkel a szörnyű 1985-ös feldolgozást. 

Erőfeszítéseik sikerrel jártak: a Super Mario Bros.: A film minden idők második legsikeresebb animációs filmje lett (csak a Jégvarázs 2 előzi meg), játékadaptációk tekintetében viszont első. 

Hirdetés

Hogy készülni fog-e folytatás (amihez a Bowsert szinkronizáló Jack Blacknek már vannak is ötletei), azt egyelőre nem tudni, de a projekt sikere úgy tűnik, hogy megnyitja az utat egy másik Nintendo-klasszikus filmváltozata felé. Az egyik bennfentes, Jeff Sneider szerint a Universal Pictures és az Illumination közel állnak ahhoz, hogy nagy üzletet üssenek nyélbe a Nintendóval a The Legend of Zelda adaptációjáról. Sneider a The Hot Mic Podcastben mondta el, hogy minden jel szerint a Zelda film lesz az Illumination és a Nintendo együttműködésének következő nagy dobása. 

Sneider hozzátette, hogy ez a lehetőség a Universalnak sokba fog kerülni, mert a Nintendo tisztában van vele, hogy milyen fontos és mennyit ér jelenleg ez a franchise (pláne a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom sikeres bemutatkozása után), de valószínűleg meg fog valósulni az üzlet. 

A múlt hónapban Eiji Aonuma és Hidemaro Fujibayashi, a Tears of the Kingdom producere és rendezője megerősítették, hogy őket is érdekli egy The Legend of Zelda film, de ez nem rajtuk múlik, a rajongók hangja az, ami fontos, ami előremozdítja a dolgokat. A rajongók pedig a Super Mario Bros.-szal megmutatták, hogy van igényük a Nintendo animációs adaptációira. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)