Hirdetés

A Super Mario Bros. film producere nem győzi védeni Chris Prattet

|

Chris Meledandri elmondása szerint a Super Mario Bros. film munkálatai 75 százalékban elkészültek, már késő lenne visszakozni.

Hirdetés

Amikor a Nintendo bejelentette, hogy készül egy új Super Mario Bros. animációs film, akkor a Sonic filmen lendületet kapott rajongók őszinte lelkesedéssel kezdtek ünnepelni. A buli persze sokaknak csak addig tartott, amíg ki nem derült, hogy Chris Pratt adja majd a vízvezetékszerelő hangját.

A klasszikus Super Mario Bros. részek rajongói remélték, hogy Charles Martinet, Mario eredeti hangja kapja majd a szerepet, de a Nintendo egy hollywoodi sztár mellett döntött, aki ráadásul nem is olasz.

Hirdetés

Ugyan a film munkálatai már nagyon sokat haladtak a bejelentés óta, a játékok rajongói (és Pratt kritikusai) nem adták fel az ellenkampányt. Erre válaszul a projekt társproducere, Chris Meledandri folyamatosan a színész védelmére kelt újra és újra. Legutóbb például ezt mondta:

"Azelőtt szerződtettük le Christ, mielőtt biztosak lettünk volna abban, hogy megfelelő lenne-e Mario alakítására. Most, 15 felvétellel és a film háromnegyedével később elmondhatom, hogy imádom a hangját."

Meledandri szerint Chris olasz-amerikai származása miatt rendben lesznek kulturális oldalról is. Szerintetek?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)