Hirdetés

Seth Rogen nem volt hajlandó eltorzítani a hangját, amikor Donkey Kongot alakította a Super Mario Bros. filmben

|

A Donkey Kong hangját adó színész gyakorlatilag megtagadta, hogy bármilyen különleges hangot is kierőltessen magából.

Hirdetés

Amikor egy színész elvállal egy szinkronmunkát, sokszor azt feltételezik róla, hogy különböző hangokat ad majd különböző karaktereknek. Nyilván mindegyiküknek egyedi a hangszíne és beszédstílusa, de az előadásmódot meghatározhatják úgy, hogy ugyanaz az alkotó teljesen másként szólaljon meg egy animációs filmben, mint egy élőszereplősben.

Seth Rohennek, úgy tűnik, ez a képesség hiányzik a felhozatalából, mert ő kategorikusan kijelentette, hogy "nem csinál más hangokat". A saját hangján szólaltatta meg Donkey Kongot a Super Mario Bros. filmben.

Hirdetés

A ComicBook.comnak adott interjújában a következőt nyilatkozta:

"Az elején tisztáztam, hogy nem csinálok más hangokat. Ha engem akarsz a filmbe, akkor a karakter úgy fog hangozni, mint én és ennyi. Ez volt az eleje és ez volt a vége a tárgyalásnak. Azt mondtam nekik, hogy »ha azt akarjátok, hogy Donkey Kong úgy hangozzon, mint én, akkor én vagyok az emberetek«. Végülis bevált a dolog, mivel az emberek úgyis csak annyit tudnak Donkey Kongról, hogy hordókat dobál, és nem bírja Mariót."

A Nintendo játékok rajongói azért ennél közelebbről ismerik Donkey Kongot, de az tény, hogy nem a hosszas dialógusaival vált emlékezetessé. Chris Pratt és Anya Taylor-Joy, avagy Mario és Peach hercegnő persze ennél azért többet is beleadtak, aminek eredményét áprilistól láthatjuk a mozikban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)