Hirdetés

A Super Mario film új trailere mindent ad, amire egy rajongó vágyhatott

|

A Nintendo egy külön livestreamet szentelt a második előzetesnek, de megérte.

Hirdetés

Nagy felháborodást keltett a világhálón, amikor kiderült, hogy nem Mario állandó hangja, a már 67 éves Charles Martinet fogja megszólaltatni a karaktert az Illumination (A kis kedvencek titkos élete, Minyonok) animációs filmjében, hanem mindenki kedvenc Űrlordja, Chris Pratt.

Még a legelső előzetes megjelenésekor is azt keresték a rajongók, hogy melyik szinkron hasonlít a leginkább Martinetére, és végül a francia volt az, amit felkaptak (ugyanakkor felhívnánk rá a figyelmet, hogy Bowsert mennyire telitalálat a magyar szinkronban Schneider Zoltánra bízni). 

Hirdetés

Ahogyan az első trailernek, úgy a Nintendo a másodiknak is egy teljes Directet szentelt, ebben pedig természetesen még több jelenetet mutattak meg a jövőre érkező Super Mario filmből. Az új kedvcsinálót egy poszter és a vállalat twitteres felhívása is felvezette, és mindkettő egy-egy karakter lehetséges felbukkanására utalgatott: előbbi Pauline-ra, utóbbi Peach hercegnőre.

Hogy ők felbukkannak-e az új videóban, azt nem áruljuk el, nektek kell felfedeznetek, de a hógolyóval harcoló és magukat veszettül keménynek gondoló pingvineknél senki sem lehet cukibb. Csak...

Az animációs film várhatóan 2023. április 7-én fog megérkezni az amerikai mozikba az eredeti változatban olyan hangokkal, mint Chris Pratt (Mario), Jack Black (Bowser), Anya Taylor-Joy (Peach), Charlie Day (Luigi), Seth Rogen (Donkey Kong) és Keegan Michael Key (Toad), de a tervek szerint itthon már 2023. március 30-tól jegyet válthatunk majd rá. 

Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)