Hirdetés

A Süsü, a sárkány stílusában már nem is igazán ijesztő, inkább cuki a Resident Evil Village

|

Bábokként tértek vissza egy videóban a játék szereplői, ráadásul még csak nem is egy rajongói cuccról van szó, hanem hivatalos anyagról.

Hirdetés

Játékmegjelenések terén egészen erős lesz a május, hiszen többek között hamarosan érkezik a Resident Evil Village, ami folytatja a hetedik számozott rész főszereplőjének történetét, ráadásul egy egészen különleges helyszínre, egy hátborzongató faluba kalauzol el minket. A játék egyik gonosza, a nem éppen kisméretű Lady Dimitrescu már rég lenyűgözte a játékosokat, ám a Capcom nemrég olyasmit villantott, amire talán senki sem számított.

Hirdetés

Megjelent a Resident Evil hivatalos japán YouTube-csatornáján egy videó, amiben valamilyen bizzar oknál fogva egy bábjátékban láthatjuk a Village bizonyos szereplőit, köztük természetesen a magas hölgyet is. Habár alapvetően egy aranyos alkotásról van szó, azért így is bőven akadnak benne olyan jelenetek, amelyek miatt nem igazán nevezhető családbarátnak a cucc.

A videó ugyan japán hanggal nézhető meg, de talán a rövid történet megértéséhez nem is annyira szükséges értenünk a szöveget.

Szerintetek mi volt a célja a Capcomnak ezzel a csodával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)