Hirdetés

A Széll Kálmán tér is tökéletes helyszín lenne egy The Last of Us folytatásnak

|

Bori István a Naughty Dog játékának stílusában képzelte el az egykori Moszkva teret.

Hirdetés

Bizonyára sokak fejében megfordult már a gondolat: milyen lehet vajon a The Last of Us széria világa az (egykori) Egyesült Államok határain túl? Egy magyar művész most gyakorlatilag erre ad választ, ugyanis ezúttal nem egy amerikai nagyváros romjait csodálhatjuk meg, hanem Budapestet, egészen konkrétan a Széll Kálmán teret. 

Bori István képén az ikonikus metrómegálló tűnik fel hamisítatlan "The Last of Us stílusban", vagyis azt nézhetjük meg, hogyan kezdte el szépen lassan visszafoglalni magának a romos környéket az anyatermészet.

Hirdetés

Bori István további munkáit a művész saját ArtStation oldalán találjátok meg, szóban forgó alkotását pedig alább nézhetitek meg teljes pompájában - kattintás után a kép megnő. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)