Hirdetés

A Szellemirtók egyik dalát nyúlta le az év egyik legrosszabb játéka?

|

Nem akarunk messzemenő következtetéseket levonni, de valami gyanús a dologban.

Hirdetés

Mielőtt bárki azt mondaná, hogy vádaskodunk, szögezzük le, hogy mi nem jelentjük ki a lopás tényét. Lehet, hogy csak egy tiszteletteljes feldolgozás volt a cél, de akárhogy is, a Balan Wonderworld (egy platformer a Square Enixtől) zenei albumának egyik darabja nagyon ismerős alapokat használ. A "The Firefighter With Heroic Aspirations: Main Theme" és Szellemirtók főtémája tagadhatatlanul hasonló.

Hirdetés

A Twitteren több rajongó is felhívta erre a játékosközösség figyelmét, és ha ti magatok is belehallgattok az említett anyagokba, akkor ti is érteni fogjátok a meglepődött felháborodást.

A Balan dallama eltér annyira, hogy jogi ügy ne lehessen belőle, de az tuti, hogy a két zeneszerző (Ryo Yamazaki és Hironori Anazawa) legalább egyike nagyon szereti a filmklasszikusokat. Érdeklődve várjuk, mi lesz az ügy vége; a játék maga egyébként elég silány lett, a Metacritic-en a PS5-ös változat 54, a PC-s 48, a PS4-es 46, a Series X-es 39, a switches pedig 27 ponton áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)