Hirdetés

A széria gonoszainak múltját mesélik el a Far Cry képregények

|

A Dark Horse Far Cry: Rite of Passage címmel indít új képregénysorozatot.

Hirdetés

Még mindig nem tudjuk, mikor érkezhet a februárra ígért, de később határozatlan ideig elhalasztott Far Cry 6, viszont hogy addig se maradjanak elfoglaltság nélkül a rajongók, a Ubisoft és a Dark Horse Comics összeállt egy új, háromrészes képregénysorozat erejéig. 

A Rite of Passage május 19-étől lesz elérhető, és a széria ikonikus karaktereinek múltját ismerhetjük meg belőle, ahogy azt az új rész főgonosza, Antón Castillo meséli fiának. Az első részben a Far Cry 3-ból ismerős Vaas Montenegro áll a középpontban, a másodikban a negyedik játékban felbukkanó Pagan Min, a harmadikban pedig az ötödik játék prédikátora, Joseph Seed.

Hirdetés

A füzeteket Bryan Edward Hill írja, Geraldo Borges rajzolja, Michael Atiyeh színezi, az alábbi galériában megtekinthető borítókat pedig Matt Taylor készítette.

Simán elképzelhető egyébként, hogy a Far Cry 6 is májusban fog megjelenni, de a Ubisoft erről semmit nem mondott, és az a hónap egyébként is elég zsúfolt lesz. Meglátjuk, a képregények vagy a játék jön-e előbb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)