Hirdetés

A The Batman trailer LEGO változata sem túl vidám

|

Ha szerinted már a The Batman trailer is nyomasztó volt, akkor a LEGO változattól se remélj sok gyermeki ártatlanságot. Viszont a megvalósítás mesteri.

Hirdetés

A DC FanDome egyik legnagyobb dobása a The Batman trailer volt, aminek köszönhetően végre akció közben láthattuk Robert Pattinson Bruce Wayne-jét. A zene és a képi világ egy kifejezetten baljós kalandot ígér, ez a hangulat pedig maradéktalanul megmaradt a LEGO rekreációban is. Brix Boy ugyanis fogta magát, és újraalkotta a teljes előzetest LEGO elemekkel és figurákkal.

Hirdetés

Oké, annyira nem lett sötét, mint az eredeti, de attól, hogy LEGO figurák csinálnak kegyetlen dolgokat, még nem lett kevésbé nyugtalanító a sztori.

Most hirtelen kedvem lett megnézni a LEGO Batman Movie-t. A 2021. októberi The Batman premierig sajnos még bőven van mivel elütni az időt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)