Hirdetés

A The Blacklist évadzárója részben olyan, mint egy régi videojáték

|

A sorozat 7. évadát nem tudta befejezni az NBC a koronavírus miatt, ezért az utolsó rész a PS2-érát és a XIII-at idézi.

Hirdetés

Volt olyan sorozat, aminek aktuális évada egy résszel korábban ért véget (például a The Walking Dead), volt, amit már azelőtt leforgattak, hogy beütött volna a világjárvány, és sajnos olyan is akadt, aminek munkálatait félbe kellett hagyni. A The Blacklist készítői úgy döntöttek, animációval oldják meg a 7. évad 19. részének befejezését.

Hirdetés

Igyekeztek olcsón és gyorsan elkészülni, ezért a Proof nevű, főleg tervezéssel, koncepciókkal foglalkozó céggel szerződtek, melynek munkáit ritkán láthatja a közönség. Öt hét alatt kellett 20 percnyi animációt leszállítaniuk, az átlagosnál sokkal gyorsabban voltak kénytelenek haladni, a végeredmény pedig ennek megfelelően egészen bizarr lett. A beszéd nem lett szájra igazítva, a mozgások furák, és hát... nézzétek meg magatok az alábbi két videót.

Azért reméljük, nem ez lesz a sztenderd, de lehet majd mesélni az unokáknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)