Hirdetés

A The Boys stábja is reagált a GTA 5 Homelander-modjára

|

Még az Amazon Prime is felfigyelt a GTA 5 modder által megosztott Homelander videóra.

Hirdetés

Kevés olyan sorozat van, aminél több évadon keresztül sikerül meglepni és ugyanolyan színvonalon szórakoztatni a nézőket, de a The Boys közéjük tartozik.

Eric Kripke szériája folyamatosan képes megújulni, változtatni a helyzeten és új megvilágításba helyezni karaktereket, a produkció színészei pedig lubickolnak ebben, élen a Homelandert alakító Antony Starr-ral, aki egy szebb világban már bezsebelt volna egy rakás díjat a zsenialitásáért. Akad azonban egy másfajta elismerése a kiváló munkájának: saját GTA 5 modot kapott, ami a játékosoknak többet jelent egy Emmy-díjnál. 

Hirdetés

Egy GTA-modder, bizonyos JulioNIB nemrégiben hozzáadta Homelandert a GTA V világához egy olyasfajta moddal, mint ami Supermant is a Rockstar játékába varázsolta. A végeredményről számos játékos és honlap beszámolt a közösségi médiában, köztük a GamingBible is, amely egy klipet osztott meg a modból, amiben Homelander Los Santos civiljeit aprítja. A tweetre nem más reagált, mint maga Homelander, azaz Antony Starr személyesen, aki finoman jelezte, hogy hozzá is eljutott:

A sorozat executive producere, Seth Rogen azonban már nem volt ilyen visszafogott, mocskos szájjal adta a világ tudtára, hogy el van ragadtatva. Az i-re az Amazon Prime Video UK fiókja tette fel a pontot, amely a fiktív Vought céget idézve jelezte, hogy Homelander sosem bántana civileket vagy tenne kárt a városban, de remekül néznek ki a látottak: 

Reméljük, hogy a videó eljut Hideo Kojimához is, és emlékezteti rá, hogy rengetegen szeretnék, ha megvalósítaná a The Boys-hoz hasonló szuperhősös projektjét - többek között Eric Kripke is

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)