Hirdetés

A The Last of Us elképesztő rekordot állított fel

|

Továbbra is csúcson az HBO PlayStation-játékból adaptált sorozata.

Hirdetés

Nem csillapodik a The Last of Us körüli hype, noha az igazán kemény epizódok még csak most következnek. A Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével forgatott sorozat már eddig is részről részre döntötte a nézettségi rekordokat, most azonban újabb komoly mérföldkövet ért el - írja a Comicbook.com.

Az oldal információi szerint az HBO Maxon futó széria - amelynek már az első két epizód sikere láttán megrendelték a második évadát - nézettsége könnyedén átlépte a Trónok harca elősorozatának a Sárkányok háza nézőszámát, most pedig újabb rekordot állított fel.

Hirdetés

A Nielsen adatai szerint ugyanis a The Last of Us epizódjait már annyian és annyiszor nézték meg, hogy az ötödik epizód megjelenése után, a január 30. és február 5. közötti héten a sorozat átlépte az egymilliárd streamelt percet.

A sorozatot jegyző Craig Mazin, akinek a nevét a Csernobil sorozat kapcsán ismerhette meg a világ, korábban azt mondta, hogy a The Last of Us a legjobb történet, amit valaha egy videojátékban elmeséltek.

"[Joel és Ellie] nem lő ki semmit a szeméből, ők egyszerűen csak emberek. Ez pedig önmagában olyasmi, ami nagy ritkaság a játékokban: hogy egy történet ennyire két lábbal álljon a földön. Sosem éltem még át ilyet, pedig már 1977 óta játszom videojátékokkal."

- mondta Mazin az Empire Magazine-nak adott korább interjújában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)