Hirdetés

A The Last of Us Ellie-jét alakító színésznő még sosem játszott a játékkal

|

Az HBO sorozatának alkotói arra bátorították Bella Ramsey-t, hogy ez maradjon is így.

Hirdetés

Jóllehet, a casting finoman szólva megosztja a játék rajongóit - elvégre Pedro Pascal sem épp kiköpött Joel, de a színészi pályafutását a Trónok harcával indító Bella Ramsey aztán tényleg semennyire sem hasonlít Ellie-re - mégis egyike a legjobban várt sorozatoknak a The Last of Us élőszereplős adaptációja, elvégre a díjnyertes Csernobil minisorozat, valamint az átültetendő videojáték alkotói, Craig Mazin és Neil Druckman közösen írják a forgatókönyvet és felügyelik a produkciót.

Jobb lesz egyébként, ha a rajongók felkészülnek pár változtatásra is, mert abban biztosak lehetünk, hogy a két főszereplőt alakító színészek nem fogják egy az egyben azokat a karaktereket hozni, akiket a Naughty Dog klasszikusában megismertünk és megszerettünk. Pedro Pascal maga vallotta be, hogy megpróbált ugyan játszani a The Last of Usszal, de nem igazán ment neki, és egyébként sem szeretné a játékbeli Joelt utánozni, inkább rábízza magát Mazinék instrukcióira. Most pedig Bella Ramsey-ről derült ki, hogy nem próbálta ki a játékot, ami egyáltalán nem vált a hátrányára a meghallgatás során.

Hirdetés

A színésznő a USA Today kérdésére válaszolva elárulta, hogy amikor jelentkezett a szerepre, megkérdezték tőle, játszott-e a The Last of Usszal. Nemmel válaszolt, erre pedig azt javasolták neki, hogy akkor már ne is tegye. Ezt a tanácsot vélhetően azért kapta, hogy ne befolyásolja a játék a későbbi alakítását. A sztorit mindazonáltal ismeri, sőt a YouTube-on bele is kukkantott a játékmenetbe.

Bella Ramsey azt is elárulta, hogy türelmetlenül várja a bemutatót, mert egy teljes éven át forgattak, ami valakinek, aki még csak 19 éves, igencsak hosszú időnek számít. Kapott is a forgatáson kollégájától, Pedro Pascaltól egy kis üdvözlőlapot, amelyen ez állt:

"Milyen érdekes, hogy veled ilyen korán megtörténik valami hatalmas, az egész életedet megváltoztató dolog, az életemben meg csak ilyen későn jön el ez a pillanat."

A tíz epizódosra tervezett The Last of Us premierdátuma még nem ismert, csupán annyit tudunk, hogy az HBO tervei szerint 2023-ban rajtol el a sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)