Hirdetés

A The Last of Us Part II egyik színésznője gyomorforgató halálos fenyegetéseket kapott

|

Valami nagyon durván nincs rendben azoknak a játékosoknak a fejében, akik így próbálják meg feldolgozni azt, hogy esetleg nem tetszik nekik egy videojáték valamelyik fordulata.

Hirdetés

Neil Druckmann nemrégiben egy podcastban nyilatkozott a gyűlölködő kommentelők kapcsán, és már akkor szóba került, hogy a The Last of Us Part II egyik színésznője elég durva fenyegetéseket kapott a csalódott játékosoktól. Nem volt nehéz kitalálni, hogy Laura Bailey-ről van szó, aki azóta Twitteren meg is mutatta, egészen pontosan milyen üzenetekkel is bombázzák őt azok, akiknek sajnos a sors a jelek szerint nem osztott agyat. 

Hirdetés

Próbálok spoilermentes maradni, már amennyire csak lehet egy ilyen hírnél, így Laura Bailey karakteréről sem írok részletesen, illetve ahogy a színésznő is kitakart egy bizonyos részt minden neki írt üzenetből, úgy ezeket én is kicsillagozom. Aki már túl van a The Last of Us Part II végigjátszásán, az pontosan tudni fogja így is, hogy miről van szó. Lényeg a lényeg: egyes játékosok nem tudták feldolgozni azt, hogy a The Last of Us Part II története bizony nem minden ponton úgy alakult, ahogy azt ők esetleg megálmodták. Az ebből fakadó elkeseredettségüknek pedig az alábbi üzenetek formájában adtak hangot. 

"Ki fogom deríteni, hol laksz, és lemészárollak azért amit ***** tettél!"

"Csak azt akarom mondani, hogy MEG KÉNE DÖGLENED RIBANC! Baszódj meg, elcseszted az egészet."

"Remélem, hogy a szüleid rákban haltak meg, amiért megölted az én ***** *****. Meg foglak találni, és megölöm a gyerekedet ezért, csak várd ki a végét!"

Három üzenetet emeltem most csak ki, de sajnos akad még belőlük bőven. Bailey egyébként tweetjében leírta, hogy mindig is próbált csak pozitív dolgokat posztolni a közösségi oldalon, de ez már kezd valóban egy picit sok lenni. Mindezeken felül megköszönte azt, hogy sokan nagyon pozitív üzenteket írnak neki, ezáltal pedig kiegyenlítődik a dolog. 

Értem én, hogy a városi legendák szerint egyesek Isaura felszabadítására, vagy épp Esmeralda szemműtétére gyűjtöttek, mivel nem voltak képesek felfogni, hogy kedvenc szappanoperájuk szereplője nem egy valós személy, csak egy színésznő játszik el az adott sorozatban egy szerepet. Elég durva azonban, hogy 2020-ban egyes emberek még mindig az egyedfejlődés azon szintjén tartanak, hogy összemossák a szinkronszínészeket videojátékos karaktereikkel, aztán pedig a fentiekhez hasonló üzenetek törnek elő belőlük.

Utólag is elnézést kérek azért, hogy ezt a hírt semennyire sem vagyok képes tárgyilagosan tálalni, és ennyi személyes kommentárt fűztem hozzá, de ami sok, az tényleg sok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)