Hirdetés

A The Last of Us Part II sikere előtt megkapó grafikákkal hajtottak fejet a Sony belsős stúdiói

|

Több, a Sony istállójába tartozó fejlesztőcsapat is gratulált a The Last of Us Part II miatt a Naughty Dognak.

Hirdetés

Immár mindenki számára elérhető a Naughty Dog új játéka, szóval ti magatok is eldönthetitek saját tapasztalataitok alapján, hogy a The Last of Us Part II miatt a mennybe megy vagy inkább pokolra jut a fejlesztőcsapat. Kollégáik mindenesetre szemmel láthatóan odavannak a játékért, erről pedig közösségi oldalaikon tettek tanúbizonyságot.

Hirdetés

A Days Gone- fejlesztő Bend Studio, a Ghost of Tsushimán dolgozó Sucker Punch, a Dreamst megálmodó Media Molecule, az Ape Escape fejlesztői,  Cory Barlog, a 2018-as God of War rendezője, valamint a tavalyi Concrete Genie-t készítő Pixelopus csapata is egyedi grafikákat, elismerő szavakat posztolt. Alább az ő bejegyzéseiket találjátok meg szépen sorban. 

A The Last of Us Part II tegnap, azaz 2020. június 19-én jelent meg, csak és kizárólag PlayStation 4 konzolokra. Mazur tesztjét ide kattintva olvashatjátok el a játékról, illetve egy készítettünk róla egy rövidebb videotesztet, valamint egy közel három és fél órás livestreamet is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)