Hirdetés

A The Last of Us Part II történetét több évadban akarják majd elmesélni?

|

Az már biztos, hogy a The Last of Us második részét is adaptálja majd az HBO, viszont Craig Mazin szerint bőven több alapanyag van a folytatás sztorijában, mint egy évad.

Hirdetés

Több év várakozás után végre megérkezett a The Last Of Us tévés adaptációja, ami szerencsére pont annyira remekül sikerült, mint ahogyan azt titkon reméltük. Az első epizódok fogadtatását követően nem volt kétségünk afelől, hogy az HBO megerősíti a folytatást, viszont most az is kiderült, hogy talán több évad is készülhet majd a második rész története alapján.

Craig Mazint nemrég a sorozat premierjén kérdezte meg az IGN.com arról, hogy milyennek is képzeli el a sorozat folytatását, ahol elárulta, hogy már elkezdtek gondolkozni ezen a kérdésen, ugyanakkor valószínűleg máshogy kell majd megközelíteniük, mivel egy jóval összetettebb történetet mesél, mint az első rész.

Hirdetés

Mazin így nyilatkozott a kérdésben:

"Ez egy elég nagy falat, bonyolult lesz szétszedni. Sokkal hosszabb és sokkal összetettebb történet. Egy gyönyörű történet. Az biztos, hogy több, mint egy évadra elég, amit kínál."

Érthető, hiszen ha visszaemlékszünk, a The Last Of Us Part II igazából két történetét mesél, amelyek párhuzamosan játszódnak és ha csak kilóra nézzük, akkor sokkal hosszabb az első résznél, még a Left Behind DLC-vel együtt is, és ha Mazin a szerafiták vonalát is komolyabban akarja venni, akkor nem alaptalan az elgondolás. 

Addig csak reménykedünk, hogy azért készült már a The Last of Us Part III, mert már nem csak a játékosok, hanem a sorozat rajongói is követelni fogják idővel a folytatást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)