Hirdetés

A The Last of Us rendezője együttérzését fejezte ki a Grand Theft Auto VI fejlesztőinek

|

Neil Druckmann is tudja, mennyire rombolhatja a morált egy-egy szivárgás.

Hirdetés

Mielőtt 2020-ban megjelent a The Last of Us Part II, durván elkezdett szivárogni mindenféle videó, infó a játékról, a történet nagy csavarjairól, a szereplőkről és az ő sorsukról. Aztán most, ahogy a The Last of Us Part I megjelenéséhez közeledtünk, ugyancsak történt több szivárgás, idő előtt láthattuk a játékmenetet, sőt, a hivatalos trailert a bejelentés napján a PlayStation Store-on keresztül kaptuk meg.

Neil Druckmannek és csapatának így nem idegen a szivárgások okozta káosz, a rendező őszintén nyilatkozott arról, mennyire rosszul viselik a fejlesztők, ha nem a saját terveik szerint tudják megmutatni játékukat.

Hirdetés

Nem meglepő módon Druckmann az elsők között volt, akik támogató üzenettel bátorították a Grand Theft Auto VI valószínűleg nehéz hét elé néző fejlesztőit. Vasárnap kerültek fel a netre olyan felvételek, amik a játék egy korai változatából származnak, és láthatóan erősen hiányosak, viszont azt megerősítik, hogy lesz egy női főszereplő, illetve Vice Citybe térhetünk majd vissza.

Druckmann elmondta, tudja, hogy most nehéz, de el fog múlni, egy napon majd játszunk a játékkal, értékeljük a munkát, és a szivárgás csak egy lábjegyzet marad a Wikipedián.

A Rockstar egyelőre nem nyilatkozott, de a Take Two elkezdte levetetni a kiszivárgott felvételeket. Az ügy olyan súlyos, hogy meglepődnénk, ha nem jelenne meg valamiféle közlemény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)