Hirdetés

A The Last of Us showrunnere szerint ez a valaha készült legjobb videojáték-történet

|

Craig Mazin nagyon nagyra tartja a Naughty Dog alkotását.

Hirdetés

Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtapasztalhassuk, mit sikerült kihoznia Neil Druckmannak, Craig Mazinnak (Csernobil, Mythic Quest) és az HBO-nak a The Last of Us sorozatváltozatából, amit az ígéretek szerint azoknak is érdemes lesz elkezdeniük január 16-tól, akik kívülről fújják már az idén remake-elve is megjelent, díjnyertes alapanyagot. 

Joel és Ellie egymásra találása és összecsiszolódása, az együtt átélt kalandjaik mind-mind felejthetetlen pillanatokat okoztak a játékosoknak, és hamarosan élőszereplős kiadásban is átélhetjük majd ezeket, ami miatt már nagyon izgatott az egyik showrunner.

Hirdetés

Olyannyira, hogy nemrég az Empire-nek adott interjújában azt találta mondani Craig Mazin, hogy a Naughty Dog által készített The Last of Us tartalmazza a valaha elmesélt legjobb történetet a videojáték történelmében. Természetesen azt is elárulta, hogy miért gondolja ezt így:

"Egyértelmű, hogy ez a legnagyszerűbb történet, amit videojátékban valaha is elmeséltek. Nem lőttek ki semmit a szemgolyójukból, csak emberek voltak. És ez önmagában is figyelemre méltóan ritka a játékokban. Az a tény, hogy ennyire földhözragadtak, és ezt tényleg éreztették is veled - én még soha nem tapasztaltam ilyesmit, pedig 1977 óta játszom videojátékokkal."

Mazin érezhetően kicsit elfogult és talán túlzásokba is esik a hype érdekében, de erre nincs szükség, hiszen rengetegen szeretik az alapanyagot és kíváncsiak rá, hogy miképpen fog ez mutatni egy élőszereplős sorozatként. Pláne, hogy a férfi főszereplő a sokak által kedvelt Pedro Pascal (A Mandalóri, Trónok harca), akit Bella Ramsey (Trónok harca, Catherine, a Madárka) oldalán láthatunk majd a tíz epizódosra tervezett sorozatban. A mellékszerepekben pedig olyan színészeket köszönthetünk, mint Gabriel Luna (Terminátor: Sötét végzet, A SHIELD ügynökei), Nick Offerman (Városfejlesztési osztály, Devs), Anna Torv (A rejtély, Mindhunter), Storm Reid (Időcsavar, Eufória), valamint a videojátékos Joelt és Ellie-t megszólaltató Troy Baker és Ashley Johnson. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)