Hirdetés

A The Last of Us sorozat azoknak is tartogat meglepetéseket, akik játszottak a játékkal

|

Az HBO-ra készülő The Last of Us széria írója szerint akadnak olyan jelenetek, melyek valamiért nem kerülhettek bele a játékba, de átütő erejük lesz a képernyőn.

Hirdetés

A The Last of Us játékok olyan profi írói munkáról tanúskodnak, melyek bizony nem egy hollywoodi forgatókönyvírónak válnának javára. Ezért is örülhetnek a széria rajongói, hogy az HBO berendelt egy adaptációt belőle egy sorozat formájában, melynek egyik írója szintén Neil Druckmann lesz. Most a másik forgatókönyvíró Craig Mazin nyilatkozott egy interjúban arról, hogy mire számíthatunk a sorozattól.

Hirdetés

Mazin a BBC Must Watch nevű podcastjének vendége volt, és noha leginkább a tavaly megjelent Chernobylról volt szó - melynek szintén ő jegyzi a szkriptjét - azért egy pár szó esett jelenlegi projektjéről, a The Last of Usról is.

Ebben elmondta, hogy nem azt érzik céljuknak, hogy azok továbbra is szeressék Ellie-ék történetét, akik eddig is imádták, hanem az, hogy az emberek újra szerelembe essenek a a The Last of Usszal. Tudják, hogy a sorozatnézés egy sokkal passzívabb cselekvés, mint a játék, így az egészet több sztori elemmel és karakterrel dobják majd fel.

Emellett azt is megemlítette, hogy lesznek olyan események, melyek az első játékból kimaradtak, de a nézőknek leesik majd az álluk tőle. Elmondta, hogy nagyon kevés olyan élménye volt, hogy valamit  minden áron meg akar valósítani, de ez a kimaradt esemény mindenképp olyan. Továbbá arról is mesélt, hogy a sorozat nagyon jól felépített lesz, és nem fogják az epizodikusság kedvéért a szereplőket véletlenszerű eseményekbe belesodorni - az egész sztori egy nagy egészt alkot majd. 

Mivel sem Neil Druckmann, sem Craig Mazin tehetségében nincs okunk kételkedni, így csak napról napra jobban várjuk, hogy újabb részleteket hallhassunk a sorozatról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)