Hirdetés

A The Last of Us sorozat eddigi legdurvább részét vetíti előre a friss előzetes

|

Már csak két részt van hátra a The Last of Us szériából, de most fog igazán bekeményíteni a sorozat.

Hirdetés

Ma már nézhető az HBO Maxon a The Last of Us sorozat legújabb, hetedik része, az események azonban a következő, nyolcadik epizódban fognak igazán felpörögni. Akik ismerik a Naughty Dog eredeti, 2013-as videojátékát, azok pontosan tudják, milyen fontosabb események állnak még előttünk az évadban, illetve az alábbi trailer pontosan megmutatja, milyen katartikus jelenetekre lehet számítani egy hét múlva. 

Cseppet sem mellékesen az új előzetesben felbukkan a videojátékokban Joel hangját adó Troy Baker is, aki itt nyilván egy teljesen más karaktert fog alakítani.

Hirdetés

Ahogy azt megszokhattátok nálunk már évek óta, természetesen ezt az előzetest is magyar felirattal ellátva töltöttük fel - ha esetleg ez automatikusan nem indulna el nálatok, akkor ne feledjétek el manuálisan bekapcsolni. 

És persze azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ma este érkezünk szokásos kibeszélőnkkel is, melyben ezúttal a sorozat legutóbbi, hetedik részéről lesz szó. Nem túl nagy spoiler, hogy bőven lesz miről eszmét cserélni. Várunk titeket gigászi szeretettel!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)