Hirdetés

A The Last of Us sorozat Ellie-je odaszúrt Pedro Pascalnak, mert bénán játszik

|

A The Last of Us tévésorozat egyik főszereplője élcelődött egy kicsit színésztársa gamer tudásán, aztán kiderült, hogy ugyanazon a szinten vannak.

Hirdetés

Ugyan januárban még reménykedtünk benne, hogy idén képernyőre kerül a HBO The Last of Us-feldolgozása, nem sokkal később a csatorna döntéshozói letörték a lelkesedésünket a 2022-es premierrel kapcsolatban. Úgyhogy ameddig a jövőre tolt megjelenést nem kezdik el az alkotók felvezetni egy-egy előzetessel, esetleg teaserrel, addig nem sok hivatalos információra számíthatunk a Naughty Dog sikerjátékának feldolgozásáról, és be kell érnünk az esetlegesen kiszivárgott részletekkel.

Ez persze nem jelenti, hogy időről időre ne esne több-kevesebb szó az adaptációról a közösségi médiában, a beszélgetéshez pedig nemrég csatlakozott a sorozat egyik főszereplője is.

Hirdetés

Bella Ramsey, akire a legtöbben valószínűleg a Trónok harca Lyanna Mormontjaként emlékeznek, úgy tűnik, kifejezetten aktívan válaszol a twitteres bejegyzéseire érkező kommentekre. Így azt sem hagyta szó nélkül, amikor az egyik posztja alatt egy rajongó arra kérte, vegye rá a The Last of Us sorozat Joeljét alakító Pedro Pascalt, hogy játssza végig a történetet eredeti, videojátékos formájában is. A színésznő egy, a karját tehetetlenül széttáró emoji társaságában azt írta,

"Én benne lennék, de nincsenek játékos képességei."

Ramsay később egy olyan Twitter-fiók posztjára is reagált, ami megosztotta a fenti kis beszélgetést, és általánosságban is minden, a The Last of Us sorozathoz kapcsolódó kis információmorzsát össze szokott gyűjteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ebben igyekezett tompítani a korábbi tweetjének élén, amit sokan úgy értelmeztek, hogy a feldolgozás Ellie-je élcelődik színésztársán, és Pascal segítségére sietve elmondta, hogy

"Mindketten ugyanolyan pocsékak vagyunk."

Az eredeti tweet alatt természetesen többen felajánlották vagy a saját segítségüket, vagy alternatívaként a Joelt alakító színésznek, hogy nézze meg a játék átvezetőit, esetleg egy teljes végigjátszást a YouTube-on. Pascal viszont nem olyan rég kifejtette, hogy ugyan belenézett a The Last of Usba, nem szeretné egy az egyben lemásolni Troy Baker alakítását és a Naughty Dog munkáját, így inkább némi távolságot szeretne tartani a sorozat alapanyagától.

Akit viszont inkább játék formájában érdekel inkább a zombiapokalipszis, az pletykák szerint egy multiplayer spinoffra számíthat, mielőtt megérkezne az első The Last of Us remake-je, és egy esetleges harmadik rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)