Hirdetés

A The Last of Us sorozat főszereplői menő posztereken pózolnak

|

Ha szeretnéd a faladon látni az HBO sorozatának túlélőit, akkor most van 11 különböző opciód.

Hirdetés

2023 elején végre tényleg a képernyőkre kerülhet a régóta készülő The Last of Us élőszereplős széria. A Csernobilon edződött alkotók látszólag mindent bedobtak, hogy egy minőségi, és az eredetihez hű adaptációt hozhassanak össze.

Igaz, a szereposztás némileg megosztotta a rajongókat, de a ráérős tempóban befutott ízelítők eddig nem okoztak csalódást. Még pár hetet várnunk kell a tényleges premierre, de sokan már most a kedvenc játékfeldolgozásuknak tekintik a Naughty Dog játékából megismert karakterek mellé új szeplőket is behozó szériát.

Hirdetés

A hype-ot persze az HBO is megtolja minden lehetséges eszközzel. A napokban új, a karakterekre koncentráló poszterekkel pörgette fel a hangulatot. Ezeket ti is átlapozhatjátok a lenti galériára kattintva.

A The Last of Us sorozat pontosan 2023. január 15-én debütál az HBO Max streaming platformon. Ti befizettek majd egy körre az első évad kedvéért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)