Hirdetés

A The Last of Us sorozat mellé egy podcastet is kapunk, az eredeti Joel vezetésével

|

Troy Baker és Neil Druckman fogják kielemezni a széria egyes epizódjait jelenetről jelenetre.

Hirdetés

Az HBO mindent belead abba, hogy minél jobban népszerűsítse a The Last of Us szériát. A sorozat a trailerek alapján ígéretesnek tűnik, de nyilván nem fogjuk megtudni, hogy mennyire sikerült átadni a játékok atmoszféráját, amíg le nem pörgött az első rész január 15-én.

Feltételezhetően aznap egy új podcast is elindul, amit maga Troy Baker, az eredeti Joel fog vezetni. Troynak egy új karaktere lesz az élőszereplős sorozatban, de nekünk mindig is ő marad majd az igazi Joel.

Hirdetés

A szinkronszínész össze fog ülni Neil Druckmannel és a Craig Mazinnel, hogy együtt elemezhessék majd ki a sorozat minden apró részletét. Lesz egy podcast epizód minden sorozatrész mellé, és bár a podcastek megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, jó esély van rá, hogy az adott Last of Us rész után fognak elérhetővé válni.

Nem kell már sokáig kibírni, és reméljük, nem hiába fektet ennyi energiát és pénzt az HBO a The Last of Us adaptálásába.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)