Hirdetés

A The Last of Us sorozatból is mutat jeleneteket az HBO 2023-as kedvcsinálója

|

Az HBO külön előzetesben hívja fel a figyelmet a jövőre érkező saját gyártású tartalmaira.

Hirdetés

Sok rajongót szomorított el a hír, hogy a The Last of Us sorozatváltozata idén már nem fog elrajtolni, de legalább kárpótolta őket egy izgalmas és látványos előzetes, amelyben végre mozgás közben is láthatták a két főszereplőt, a Joelt alakító Pedro Pascalt és az Ellie-t megformáló Bella Ramsey-t. 

Az HBO akkor másfél percet szentelt az adaptációnak, azóta viszont nem örvendeztették meg a nézőket újabb jelenetekkel - egészen mostanáig. A vállalat ugyanis kiadott a 2023-ban érkező, kiemelt tartalmaihoz egy kedvcsinálót, amelyben helyet kapott a Naughty Dog sikerjátékának feldolgozása is. 

Hirdetés

Az egyre jobban telítődő streamingpiacon árban és felhozatalban is olyat kell mutatniuk a szereplőknek, amit a nézők megérősnek tarthatnak a gazdasági válság közepén is, az HBO pedig komoly tűzerővel készül jövőre, hogy meggyőzze a meglévő előfizetőket és a szolgáltatással kacérkodókat is. Többek között vadonatúj szériák, új évadok, minisorozatok és különböző különleges műsorok is érkeznek 2023-ban a vállalat jóvoltából az HBO Maxra, és a videóban felbukkan a The Last of Us is egy-két még nem látott jelenetet villantva. Nézzétek meg ti is, de vigyázzatok Elizabeth Olsen szemeivel, igézőek: 

Ti mit fogtok biztosan megnézni az HBO Maxon jövőre?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)